freebies sidebar image

Assalamualaikum..

hai korang semua..ni Mrs tingtong ada buat sikit sidebar image..
tak lah seberapa comel sangat kan...
hehehe..
ambil la kalau nak yea..
nak copy code tu tekan..
CTRL+C


 
http://i1102.photobucket.com/albums/g455/tingtongmelodychenta/freebies/couple.png

http://i1102.photobucket.com/albums/g455/tingtongmelodychenta/freebies/lolipop.png


http://i1102.photobucket.com/albums/g455/tingtongmelodychenta/freebies/ribbon.png

4 comments:

Nur Syazwani Khirizan said...

Shomel freebies tuh. :) Tapi saya try buat sidebar image tak jadik, sedih sungguh~ sob sob.

owgdye_1991 said...

syazwani khirizan yer ker? gunakan tutorial..Mrs tingtong buat boleh,...

Nur Syazwani Khirizan said...

Hehe, nak buat pun boleh. Boleh la saya try balik sebab sebelum nih guna tuto blog lain. Hukhuk~ :')

owgdye_1991 said...

ohh..yer ker... try2..cayok2 yew.. :) mrs tingtong pun tau skit2 tu bole la...