happy moment dengan mereka..

Assalamualaikum...

haaa.. kali ni Miss tingtong nak update ... yang happy sikit.. kalau korang semua nak tahu dorang ni la penawar yang paling dekat masa Miss tingtong dalam keadaan yang sangat teruk... 

22.11.2011
kami gerak daripada UNISEL tengah hari.. dengan keadaan kereta yang sangat sesak kerana penuh dengan barang-barang kami.hehehe.Kitaorang nak hanta barang dekat rumah sewa ... di Shah Alam..
masing-masing keletihan sebab malam semalam nya baru je balik dari Shah Alam hantar sikit barang plus.. jalan-jalan.. hehehe..  korang tahu dah la rumah Miss tingtong tinggi.. nasib baik kitaorang ni muda dan kuat lagi.. ahhahaa! 

Miss tingtong dengan membe semua dah settle hanta barang dekat rumah sewa.. kitaorang pun pergi la makan..sebab masing-masing dah kebulur yang teramat la katakan..mana yangd ekat la kami pergi.. tau tak yang paling dekat apa? KFC. hehehe.. tak apa la.. janji dapat makan.. 

Ok.. dah siap orde duduk.. makan.. haih! mmg lapa la kan. bila makan senyap.. tapi kami ni memang tak boleh kalau tak snap... apa lagi.. boleh la mula.. nah! korang tengok la gelagat kami daripada sebelum gerak ke Shah Alam sampai di KFC.. 
anyway ...Miss tingtong nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga... dorang banyak hiburkan hati Miss tingtong..DAN pada semua kawan-kawan Miss tingtong yang banyak sangat bagi semangat... Miss tingtong tak sangka korang akan korbankan masa untuk bagi nasihat dan semangatt.... sayang korang semua sampai bila-bila....
No comments: